Logopediepraktijk Veldpoort

Cromhoffsbleekweg 2

7513 EW Enschede

Voor het maken van een eerste afspraak kunt u bellen met:

06 - 509 48 170

gallery/crkbo_docent_zwart
gallery/kp
gallery/nvlf lid logo
gallery/dtl-proof-stempel
gallery/jorrit2020amedium


Jorrit van der Kooij is afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Utrecht afdeling Logopedie en als docerend- en uitvoerend musicus (trompettist) aan het Utrechts Conservatorium.
Jorrit heeft zich vooral toegespitst op de behandeling van stem- en ademklachten, zowel bij (amateur)zangers als bij mensen die hun stem beroepsmatig (te) veel of onjuist belasten en patiënten met klachten zoals (supra) gastrisch boeren, opgeblazen gevoel, aerofagie en het ruminatie-syndroom.
Van 2009-2012 gaf hij diverse lessen op projectbasis bij de Hogeschool Utrecht afdeling Logopedie en in 2010-2012 de cursus DTL in opdracht van de Hogeschool Utrecht (Post-hbo) en de NVLF.
Op dit moment werkt hij op projectbasis bij Saxion Hogeschool en Saxion Edith Stein in Enschede. Voor logopedisten geeft hij elk jaar de 'Basiscursus Stemtherapie' bij Thimalp in Nieuwegein. 
Als trompettist speelde hij in diverse professionele symfonieorkesten, en bij een aantal musicals van Joop van den Ende, zoals Cyrano, The Phantom of the Opera, Passion en Evita.


Jorrit is ook praktijkhouder en werkzaam in Logopediepraktijk Van der Kooij te Utrecht